Digital Marketing Agency in Gent

Invisible Puppy is een digital marketing agency in Gent, gespecialiseerd in performance marketing, digitale strategie en data.

Onze gedreven experten hebben maar één doel: bedrijven en mensen laten groeien op basis van kennis en expertise.

Wij staan, als o.a. Google Premium Partner, klaar om je digitale strategie en performance campagnes naar een volgende level te tillen, dit steeds via een data gedreven aanpak.

Zoekmachine-optimalisatie
Home_under_section_groen_under

Hoe kunnen wij jouw online marketing een boost geven?

Online kanalen zijn dé manier bij uitstek om jouw doelgroepen aan te spreken. Erg veel mensen bevinden zich een groot deel van de dag online, of dat nu op social media is of terwijl ze iets opzoeken op Google.

Digitale strategie

We luisteren graag naar je verhaal en doelstelling. Op basis van je behoeften en doelgroepen stellen wij een digital roadmap op die perfect aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen.

> Eerst denken, dan pas doen. Zo denken wij over digitale strategie.
Invisible-puppy-seo-1

Digitale Marketing

Onze experten bundelen de krachten om jouw online aanwezigheid in de schijnwerper te zetten: van social media marketing en Google Ads tot performance marketing en optimalisaties voor zoekmachines.

> Genereer meer leads en sales met digitale marketing.

Invisiblepuppy header

Data driven performance

Bij Invisible Puppy zijn we zot van data. Aan de hand van ‘data driven performance marketing’ maken we de weg vrij voor optimalisaties die effectief werken om zo nog meer impact te maken.

> Meten is weten. Zo combineren wij data met marketing.

269A6323
Home_under_section_blauw

Ontdek hoe Invisible Puppy de ROAS van Bellewaerde 320% deed stijgen met online advertenties

Home_under_section_blauw_under

Onze digitale marketing services

Performance marketing

Een datagedreven aanpak met oog voor continu monitoring en bijsturing doorheen de campagnes. Dit met als doel om vooraf gesproken metrics zoals ROI en ROAS te maximaliseren.

Je performance een boost geven?

IP - favicon - 450 px

Online adverteren

Een multichannel aanpak met aangepaste boodschap en specifieke targeting. Telkens duidelijk meetbaar doorheen de volledige customer journey.

Meer sales binnenhalen met slimme online advertenties?

IP - favicon - 450 px

Organic social media marketing

Zorg dat je merk de juiste boodschap uitdraagt via de social media kanalen waar jouw doelgroep ook aanwezig is en bouw een community met loyale fans uit.

Benieuwd hoe we jouw sociale kanalen weer leven in blazen?

IP - favicon - 450 px

Social media advertising

Adverteren op social media als een makkelijke manier om exact de juiste personen te bereiken op het tijdstip dat jij dat wil. Dit via het boosten van organic posts of het opzetten van weldoordachte campagnes.

Ontdek hoe we social media advertising implementeren in jouw planning

IP - favicon - 450 px

Content marketing

Content op maat van je doelgroepen en hun specifieke informatienoden, dit steeds op het gepaste kanaal en in bijhorende format. Denk aan een informatieve blog, een tutorial video op YouTube, een inspirerende TikTok of een infographic om een stappenplan te verduidelijken.

Goede content marketing vergroot je reach en brengt je dichter bij je publiek.

IP - favicon - 450 px

SEO

Blijf je concurrenten een stapje voor met een technisch goed werkende website en overtuigende content. Verzeker een hoge positie in Google zoekresultaten en haal een stijgend aantal organische bezoekers binnen.

Wil je ook liever de juiste mensen bereiken door zoekmachine optimalisatie?

IP - favicon - 450 px

E-mailmarketing

Marketing automation als extra activatiekanaal, in het verlengde van je huidige marketing efforts. Van het selecteren van de juiste tool, tot het uittekenen van mail sequenties en het accuraat rapporteren hieromtrent.

Het onderste uit je contactlijst halen? Bekijk onze email marketing strategie.

IP - favicon - 450 px
Home_up_section_geel

Werken met het beste digital agency in Gent?

Heb je nood aan een strategische partner die niet vanuit buikgevoel werkt, maar steeds met een concrete visie en alles ondersteunt met data?

Iemand die werkt vanuit de afgesproken metrics/ KPI en dit op regelmatige basis ook naar jou toe rapporteert?

Invisible Puppy helpt je graag verder met een heldere roadmap die past bij jouw merk en onderneming. We geven je gedetailleerde inzichten en helpen je campagnes creëren die je marktbenadering voor altijd zullen veranderen. Kom eens langs bij ons kantoor in Gent of neem contact op met onze experten.

Neem contact op met onze experten
SEO-experten-1
Home_under_section_geel-1

Werken bij Invisible Puppy Gent?

Zie je een toekomst als online marketeer? Het Invisible Puppy-team is steeds op zoek naar talent. Bij ons is veel ruimte om te groeien. Je hoeft je dus zeker niet in te houden!

Dit zijn onze vacatures. Zijn we toevallig net niet op zoek naar een expert met jouw kennis? Geen zorgen, we staan ook open voor spontane sollicitaties. Want die perfecte kandidaat, die laten we niet graag tussen onze vingers glippen.

Invisible-puppy-seo-1