Over Invisible Puppy

Invisible Puppy is een resultaatgericht digitaal marketing agentschap, met een team van 20 ervaren en multi-disciplinaire digitale experten.

Het genereren van meer en betere business staat bij ons centraal en dit helpt onze klanten om zich minder zorgen te maken over de toekomst. We helpen onze klanten hun strategische focus te verbeteren, hun resultaten te  maximaliseren en hun marketing investeringen te laten renderen.

Door innovatief, toekomstgericht denken, ontwikkelen we de performance strategie die de ambitie van onze klanten volledig ondersteunt. 

Onze acties en diensten zijn gebaseerd op uitgebreide kennis en evidence-based expertise. Wij helpen onze klanten om hun marketing meer performant en data-gestuurd te maken door hen te helpen bij het verzamelen, organiseren en activeren van business data.

Home_under_section_top_groen

Performance marketing, da’s meetbaar resultaat voor jouw business

Onze performance gedreven marketing aanpak streeft naar continue optimalisatie van al jouw kanalen en interacties met jouw merk. 

We gaan verder dan de klassieke performance marketing, we bekijken de volledige funnel, alle kanalen, en de harde resultaten. Gevoed door data en automatisering.

En steeds met een duidelijk meetbaar doel voor ogen.

>  Meer over onze aanpak

Werking Invisible Puppy-1
Home_under_section_groen_under

Waarom "Invisible Puppy"?

Puppy stelt het internet voor. Een 30 jaar oude entiteit die nog altijd in een razende snelheid op ons af komt. Digitaal is niet onbekend voor bedrijven, maar het is ook geen core business. Het blijft vaak zoeken naar welke middelen en resources nodig zijn om online resultaten te boeken.

Wij willen het onzichtbare, tastbaar maken. En samen met jou groeien om het volledige potentieel van je marketingkanalen en data te ontsluiten.

  • We willen je marketingstrategie helpen innoveren, groeien en optimaliseren voor de toekomst.
  • We willen een langetermijnpartner zijn die een tastbare impact heeft op de business van onze klanten. 
  • Elke dag, elke klant en elk project is een kans om te bewijzen dat we onze solide reputatie op het gebied van performance marketing kennis en innovatie waard zijn.

Wij geloven daarom in ons team van digital natives die opgegroeid is in de digitale wereld, met omkadering van marketeers met jarenlange ervaring. Klaar om jou te begeleiden, te challengen en te ontzorgen in dit digitaal verhaal.

Screenshot 2022-06-09 at 20.24.03

Hoe gaan we te werk?

1

Intake en objectieven

2

Strategie & roadmap

3

Performance gedreven en aanpak

4

Coaching & opleiding

We starten elk project met een degelijk intake, en brengen business objectieven in kaart. We formuleren strategische en creatieve digitale oplossingen en gieten dit in een stappenplan.

Er wordt steeds een team samengesteld in functie van jouw specifieke noden en uitdagingen. Elke Puppy heeft namelijk een brede kennis van digitale marketing, maar zijn of haar specialisatie. Met het team sta je nauw in contact:  het traject is jouw Puppy, en samen gaan we de vooropgestelde doelen bereiken. We zijn open en transparant, en delen onze kennis. Dat doen we tijdens het project, maar ook via individuele coaching en opleidingen op maat.

Vaak doen we beroep op onze partner Cronos Groep. Deze bestaat uit een team van 6000+ medewerkers, met elk hun ervaringen en kennis die ons bijstaan om jouw digitale strategie naar een hoger niveau te tillen. Maar we werken even goed en heel graag, open en transparant, met je bestaande partners en leveranciers.

Dit is waar we voor staan

We hechten veel belang aan een goeie klik. Met onze klanten, medewerkers en leveranciers. Want als het klikt, dan weet je dat het goed zit, en gaat alles zòveel makkelijker. 

Power

Wat we doen, doen we goed, elke dag opnieuw. We zijn bekwaam, professioneel en gericht op het leveren van meetbare resultaten. In ons streven naar perfectie leren we van onze fouten.

Passion

We brengen energie en enthousiasme in alles wat we doen. We geven om de groei van onze partners. We werken graag samen; we delen en vieren onze successen. We denken en handelen als verantwoordelijke eigenaars; we zijn ambitieus en gepassioneerd.

People

We hechten waarde aan duidelijkheid, wederzijds respect, vriendelijkheid en open communicatie. We zijn nuchter, gemakkelijk om mee om te gaan en mee samen te werken. We maken de dingen niet te ingewikkeld en delen graag onze kennis en expertise met onze klanten.

Purpose

We dagen de status quo uit en nemen moedige beslissingen. We zijn dapper en bereid risico's te nemen om zowel onszelf als de markten waarop we actief zijn, opnieuw uit te vinden.

Het verhaal van Invisible Puppy

In maart 2012 ondervonden Antony Slabinck en Mathieu Lanssens dat er iets ontbrak in het marketinglandschap. Marketing wordt vaak tactisch bekeken, terwijl een sterke strategie ontbreekt. Invisible Puppy groeide uit tot een agentschap dat de strategische doelstellingen van klanten vertaalt naar digitale actieplannen, mét resultaat. Daarna namen Tom De Baere en Jonas Verhaeghe het over als managing partners.

Doorheen de jaren werd Invisible Puppy één van de sterkste agentschappen in België op het vlak van performance marketing. Dit resulteerde in een Google Elevator en Google Premier Partnership in 2019, 2022 en 2023. Ook sloten we een strategisch partnership met Agiliz Group, het belangrijkste data consulting bedrijf van het +KOO collaborative impact network uit de Cronos groep.