Stage volgen bij Invisible Puppy Gent?

Elk jaar nemen we enkele stagiairs aan. Ben je gedreven, leergierig en heb je een passie voor online marketing? Aarzel dan niet en om contact op te nemen!

IP-team-2024-172
Home_under_section_blauw_under

Loop stage bij een digital marketing agency!

Kiezen voor #agencylife, is kiezen voor nauw samenwerken in teams van digital marketing consultants met verschillende specialisaties voor verschillende projecten. In ons team vervul jij een volwaardige rol waarin feedback geven mag en wordt aangemoedigd.

Schrik dat je niet alles kan? Geen zorgen, dat hoeft ook niet. Wel vinden we het belangrijk dat je leergierig en gedreven bent om je eigen sterktes te ontdekken en uit te bouwen.

Enkele voorbeelden uit het verleden van je voorgangers:

  • Strategie: Online concurrentie-analyses uitvoeren, audits maken voor nieuwe leads en zoeken naar mogelijkheden om de online aanwezigheid van onze klanten te verbeteren
  • SEA: Helpen met de optimalisatie van Google Ads-accounts (keyword research, ad copy schrijven, nieuwe campagnes uitwerken)
  • SEO: Een keyword research uitvoeren en meewerken aan contentcreatie
  • Social media: De planning opstellen voor sociale mediakanalen en posts uitwerken
  • UX: Optimalisaties formuleren om de conversie op de website van een klant te verhogen
  • Analytics: Rapportages en dashboards opmaken van de prestaties van verschillende online kanalen

Een gezonde interesse in meerdere domeinen van digitale marketing is hier dus zeker op zijn plaats.

Home_under_section_top_groen

Welke vaardigheden heb je nodig voor een stageplaats bij ons?

Het verschil met andere marketing stageplaatsen is dat je bij ons op hetzelfde moment aan projecten voor meerdere klanten werkt. Zelfstandig werken is belangrijk, je eigen tijdsbesteding kunnen inschatten des te meer.

De beloning achteraf is niet min. Wie bij ons werkt zal groeien richting een T-profiel: een marketeer met een brede kennis van digitale marketing met een of meerdere specialisaties.

Home_under_section_groen_under

Waarom stage bij Invisible Puppy?

Omdat we het leukste marketingkantoor van Vlaanderen zijn, natuurlijk! Spontane barbecues, eentjes-van-alles bij het frituur, Retro Gaming Nights... En ook omdat elke Puppy popelt om je de kneepjes van zijn/haar vak te leren. We geven je dan ook graag betekenisvol werk waar je voldoening uit haalt.

Krijg je het hier al warm van?

Geef in een motivatiebrief mee waar je goed in bent of interesse in hebt en waarom je bij ons een stage zou willen lopen. Stuur dit samen met je CV op naar jobs@invisiblepuppy.com. We laten je weten of je op gesprek kan komen bij ons op kantoor.