In-company training

Geschreven door Stephanie Verplancken
3/12/19 14:30

Heb je graag een op maat gemaakt opleidingstraject voor jouw werknemers of collega's? De in-company formule is precies wat je zoekt! Hierbij stel je zelf een digitale marketing lessenpakket samen op maat van jouw bedrijf en sector. Dit zodat jouw team de juiste digitale kennis opdoet voor grote successen te boeken!

Onze aanpak, jouw voordeel

Voorafgaand aan het opleidingstraject, organiseren we een intake gesprek waarin we dieper ingaan op jouw doelstellingen, verwachtingen en vragen. Zo weten we precies aan welke kanalen je toe bent. Als je al actief bent op deze kanalen, doen we ook een audit of analyse van de huidige situatie. Dit zodat we onze training gericht kunnen voorbereiden. 

De training kan verschillende facetten van digitale marketing bevatten en stel je samen zoals je zelf wil. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Insteek: organisch en/of advertentiegericht
  • Kanalen: SEO, Google Ads en social media (algemeen of platform specifiek)
  • Technische set-up: Google Analytics 4 of Google Tag Manager
  • Ervaringsniveau: beginner tot geavanceerd

Achteraf worden één of meerdere terugkommomenten gehouden zodat het team kan afstemmen met de expert. Voor prangende vragen te beantwoorden of om feedback te krijgen op je eigen opgezette materiaal. 

Voorbeelden van lespakketten

  • AG Insurance vroeg een 3-delige SEO opleiding om het hele marketingteam wegwijs te maken in content SEO en technical SEO, aangevuld met alle best practices volgens de nieuwe algoritmes.
  • Acerta kreeg een deep-dive in Meta ads en LinkedIn ads tijdens een tweedaagse opleiding. Achteraf maakten ze gebruik van twee feedbacksessies om hun campagneset-up te controleren en de resultaten van lopende beter te interpreteren. 
  • Silver Tie's team kreeg tips voor krachtige social selling op LinkedIn en leerde aan de slag gaan met Google Analytics 4. Tijdens hun terugkomsessie kregen ze advies rond hun zelfgemaakte contentkalender.

Daan geeft SEO training bij AG Insurance

Praktisch

We beperken onze in-company training voor groepen tot 12 werknemers. Zo blijft iedereen makkelijk betrokken en is er voldoende ruimte om vragen te stellen.  

De opleidingen bevinden zich bij voorkeur plaats op een fysieke locatie naar keuze. Dat kan bij jou op kantoor zijn of bij ons. Voor terugkommomenten kan je kiezen uit een fysiek moment of een online sparsessie.

Informeer je over een opleiding op maat