SEO opleiding - basis of gevorderd

Geschreven door Stephanie Verplancken
13/03/24 18:16

Wil je van clicks in Google conversies maken? Ontdek de kracht van SEO in onze opleiding, ontworpen om zowel beginners als gevorderden te helpen bij het begrijpen en benutten van de fundamenten van Search Engine Optimization (SEO). 

Tijdens een kennismakingsgesprek polsen we naar het kennisniveau en de behoeften van de deelnemers. Hierop passen we het programma aan. Zowel beginners als gevorderden kunnen dus bij ons terecht. 

Onze SEO opleiding brengt praktijk en theorie perfect samen, zodat je meteen aan de slag kunt én begrijpt waarom het werkt. Er is ruimte voor al jouw vragen en je krijgt ook heel wat praktijkvoorbeelden van relevante bedrijven én je eigen site.

Dit leer je in onze SEO opleiding

Afhankelijk van je noden, tonen we:
  • De basisprincipes van SEO en waarom het zo cruciaal is voor succes 
  • De nieuwste trends en hoe je ze kunt integreren in je strategie (denk aan AI, SGE, voice search en JavaScript-rendered content)
  • Hoe je een SEO roadmap opstelt voor duurzame resultaten
  • Hoe je SEO optimaliseert op gebied van techniek, content en autoriteit
  • Hoe je SEO integreert in de workflow van je team 
  • Hoe je effectief werkt met verschillende SEO-tools om de prestaties van je website nauwkeurig te meten en te analyseren

Praktisch

Voor wie is deze opleiding?

Digitale marketeers, developers, marketing managers, ... Of je nu nieuw bent in de wereld van online marketing of al ervaring hebt, onze cursus biedt een diepgaand inzicht in zoekmachineoptimalisatie, van de essentials tot geavanceerde strategieën.

Voor de kwaliteit en interactie van de opleiding te garanderen, werken we wel liefst in teams van maximaal 12 personen.

Bedrijven als Deceuninck, AG Insurance, Acerta, Whirpool en Flexso gingen jou al voor!

Waar gaat de opleiding door? 

De training kan op verschillende locaties plaatsvinden: op jouw kantoor, bij ons in Gent of online. Hoewel alle opties beschikbaar zijn, raden we een fysieke sessie aan waarbij je je laptop meebrengt. Zo kan je mee volgen op de computer en kan onze SEO specialist makkelijk tussendoor jouw vragen beantwoorden.

Hoe lang duurt de SEO opleiding?

Een standaard SEO training duurt ongeveer 4 uur, inclusief pauze. Heb je liever een cursus of opleidingstraject op maat van je marketingteam? Vermeld dit dan zeker tijdens een kort kennismakingsgesprek voor een in-company opleiding.

Wie zijn de lesgevers?

Stuk voor stuk keien in hun vak met al heel wat jaren ervaring op de teller in verschillende sectoren. Daan en Pieter weten dan ook alles van technische SEO, SEO strategieën, websitemigraties en content SEO. 

SEO expert Daan
Daan Deruyter
Technical SEO Expert
Pieter Schillewaert
Pieter Schillewaert
Technical & Content SEO Expert

`

Vraag nu jouw SEO training aan!