Focus Advertising, Invisible Puppy & Cronos aan de Leie bundelen de krachten

Geschreven door Invisible Puppy
3 min leestijd
24/09/18 16:51

Focus_IP_cronos ad leie

 

High tech koppelen aan high touch, dat is waar de samenwerking tussen deze bedrijven om draait. Focus Advertising is een bouwer van sterke merken, Invisible Puppy een pionier op het vlak van digitale strategie. Invisible Puppy neemt samen met Cronos aan de Leie een minderheidsparticipatie in Focus Advertising, al blijft het management van de afzonderlijke bedrijven ongewijzigd. De alliantie gaat officieel van start op 21 september 2018.

“De communicatiewereld is vandaag gefragmenteerd en werkt in specialisaties”, zegt Karel Vanoverberghe, CEO bij Focus Advertising. “Al die specialisaties in huis halen kan enkel door strategische allianties aan te gaan zoals met Invisible Puppy. Zo kunnen we in de toekomst onze klanten nog completere oplossingen aanreiken.”

Samen vergroten de bedrijven hun spectrum, netwerk en slagkracht in de bredere regio, met Kortrijk als vaste stek. Zo kunnen ze campagnes opzetten waarbij elk contactmoment tussen merk en consument nog intenser wordt. De slim geïnterpreteerde data van Invisible Puppy en de expertise en creativiteit van Focus Advertising vertalen zich in een alliantie die klaar is voor de toekomst.

Antony Slabinck, chief Growth Officer Invisible Puppy, vult aan: “Op het vlak van digitale strategie staan we heel sterk. Maar om de eindklant echt centraal te plaatsen, staan we nog veel sterker als we ook de branding, het grafische luik en de communicatie in ons aanbod integreren. Focus Advertising vult die nood perfect in en weet zijn kennis toe te passen in zowel online als offline media.”

Sam Bambust, Managing Partner Cronos aan de Leie, formuleert het als volgt: “Ik geloof hard in de kracht van een team. De passie van Focus voor zijn klanten en de digitale expertise van onze teams zal ongetwijfeld leiden tot een vruchtbare samenwerking."

De eerste gezamenlijke projecten waarbij Invisible Puppy de digitale strategie uittekent en Focus Advertising de creatieve invulling voor zijn rekening neemt, lopen intussen al.

Meet the partners

Focus Advertising

Focus Advertising is een branding en advertising agency uit Kortrijk waar een twintigtal communicatietalenten elke dag sterke merken bouwen. Samen zetten ze meer dan 30 jaar ervaring om in campagnes met een strategische basis, creatieve ingrepen en een scherp gevoel voor design. Door in te zetten op verschillende touchpoints in de mediajungle creëren ze keer op keer weer impact. Getuige is een loyale klantenportefeuille met merken als Barco, Ardo, Sapa, Delta Light, Lotus, RensonRecticel, Novy, Woody...

 

Invisible Puppy

Invisible Puppy is een digital marketing agency met vestigingen in Gent en Antwerpen dat zich specialiseert in growth en digital marketing. Hun team van 35 experten zijn verbeten digitale strategen die ambitieuze ondernemingen vleugels geven. Dat doen ze door hen digitale oplossingen aan te reiken die het mogelijk maken sneller te groeien dan hun sectorgenoten. Enkele referenties: Delhaize, Toyota, Vrije Universiteit Brussel, Engie Electrabel, Versele-Laga, Xerius, Teamleader, Collishop, Bostoen, TVH, Thalys…

 

Cronos aan de leie

Cronos aan de Leie is een ecosysteem van bedrijven dat zich focust op de provincie West-Vlaanderen. De missie van Cronos: innovatieve technologieën stimuleren, ontwikkelen en toepassen om zo de provincie op de kaart te zetten.

Contact 

logoFocusAdvertising    download    invisible-puppy-logo-inverted_small

Focus Advertising
Karel Vanoverberghe
Managing Director
karel@focus-advertising.be
+ 32 (0) 479 79 91 72
www.focus-advertising.be 

       

Cronos aan de Leie
Sam Bambust
Business development
sam.bambust@cronos.be
+ 32 (0) 485 35 33 43
https://www.cronosaandeleie.be/

 

Invisible Puppy
Antony Slabinck
Chief Growth Officer
antony.slabinck@invisiblepuppy.com
+ 32 (0) 477 63 84 51
www.invisiblepuppy.com 

 

Ontvang de laatste marketingupdates